Golftoernooi 2017

Kiwanis de Liemers Golfdag 2017!

Kiwanis Club de Liemers-Zevenaar heeft de 12e editie van het Kiwanis golftoernooi gehouden op vrijdag 16 juni. De organisatie had ervoor gekozen dit jaar het net even anders te gaan doen. Er werd gespeeld op de Keppelse Golfbaan in Hoog Keppel. Het goede doel voor deze editie was de Kinderafdeling van het Ziekenhuis in Zevenaar. Er werd tevens wat geld gedoneerd aan andere kleinere regionale doelen. 

Elk jaar organiseert Kiwanis Club de Liemers een golftoernooi om geld in te zamelen voor een goed doel. Vorig jaar werd een geweldig bedrag van €10.500 bij elkaar gespeeld voor de stichting ALS. Dit jaar gingen de opbrengsten naar het Rijnstate Vriendenfonds, die een interactieve wand hebben gerealiseerd in de wachtkamer van de polikliniek kindergeneeskunde in Zevenaar die volledig vernieuwd is. Lees er hier alles over: Informatie Vriendenfonds Rijnstate inzake interactieve wand

In totaal hebben ongeveer 120 golfers en clinic deelnemers deelgenomen. Het was in alle opzichten weer een geweldige golfdag. Welling Catering uit Duiven, de nieuwe exploitant van de Horeca op deze baan, had zich als hoofdsponsor aan het toernooi verbonden. Hierdoor konden we een volledig verzorgde dag aanbieden en toch per persoon meer overhouden voor het goede doel!

Uiteindelijk konden we een cheque uitrijken aan Stichting Vriendenfonds Rijnstate van €10.000,- euro en ook hebben we op de dag zelf nog €568,- euro opgehaald voor Marjolein Houthuijzen tbv haar acties voor Kika. (Kinderkanker).

Wilt u zich volgend jaar ook als sponsor aan deze golfdag verbinden? Bekijk dan de Sponsormogelijkheden. We zijn ook altijd op zoek naar prijzensponsors. Wilt u zich in de kijker spelen tijdens deze geweldige dag? Neem dan contact op met de sponsorcoördinator Frank ten Voorde.