Golftoernooi 2018

Kiwanis de Liemers Golfdag 2018!

Kiwanis Club Zevenaar de Liemers heeft de 13e editie van het Kiwanis golftoernooi gepland op vrijdag 8 juni. De organisatie heeft ook dit jaar weer overeenstemming bereikt met de Keppelse Golfbaan in Hoog Keppel.

De golfdag heeft dit jaar als thema “Kinderen in de Liemers”. We ondersteunen hiermee de volgende hoofddoelen::

  1. Braamhuis Zevenaar afdeling Jeugd. Deze nieuwe jeugdtak richt zich op de kinderen die te maken krijgen met kanker, bij zichzelf of een familielid.
  2. Stichting Leergeld De Liemers. Deze stichting heeft als doel te voorkomen dat kinderen in een sociaal isolement terechtkomen. Met name voor kinderen van ouders die weinig tot geen financiële middelen hebben.

Elk jaar organiseert Kiwanis Club Zevenaar de Liemers een golftoernooi om geld in te zamelen voor een goed doel. Vorig jaar werd een geweldig bedrag van €10.000 bij elkaar gespeeld voor de Stichting Vrienden van Rijnstate die een interactieve wand wilden realiseren in de wachtkamer van de polikliniek kindergeneeskunde in Zevenaar die inmiddels volledig vernieuwd is. Lees er hier alles over: Informatie Vriendenfonds Rijnstate inzake interactieve wand

We hopen ook dit jaar weer ongeveer 130 golfers en clinic deelnemers te verwelkomen. Het belooft in alle opzichten weer een geweldige golfdag te worden. Welling Catering uit Duiven, de exploitant van de Horeca op deze baan, heeft zich ook dit jaar weer als hoofdsponsor aan het toernooi verbonden. Hierdoor kunnen we een volledig verzorgde dag aanbieden en toch per persoon meer overhouden voor het goede doel!

Wilt u zich als sponsor aan deze golfdag verbinden? Bekijk dan de Sponsormogelijkheden 2018. We zijn ook altijd op zoek naar prijzensponsors. Wilt u zich in de kijker spelen tijdens deze geweldige dag? Neem dan contact op met de sponsorcoördinator Frank ten Voorde.

Inschrijven voor het toernooi kan door hieronder op “nu inschrijven” te klikken.