Golftoernooi 2019

Samen de strijd aangaan tegen Hersentumoren

Kiwanis de Liemers Golfdag 2019!

Kiwanis Club Zevenaar de Liemers heeft de 14e editie van het Kiwanis golftoernooi gepland op vrijdag 31 mei. De organisatie heeft ook dit jaar weer overeenstemming bereikt met de Keppelse Golfbaan in Hoog Keppel. Aan het diner wordt een leuke nieuwe invulling gegeven.

De Kiwanis golfdag heeft dit jaar een speciale lading. In mei 2018 is onze Kiwanisvriend Gerard van Helsdingen getroffen door een hersentumor. Verschrikkelijk en onverteerbaar nieuws. Na een oneerlijke strijd van iets meer dan een half jaar is Gerard op 27 november 2018 overleden. Gerard is jarenlang inspirator van ons Kiwanis Golftoernooi geweest. Onder zijn leiding zijn er vele succesvolle golfdagen georganiseerd waarbij gelden zijn ingezameld voor een breed scala van serviceprojecten.

Samen de strijd aan tegen hersentumoren

Wij gaan zijn traditie voortzetten en het golftoernooi 2019 ter ere en in memorie van hem organiseren. Patiënten die worden getroffen door een glioom (hersentumor) verdienen een betere kwaliteit van leven en een betere behandeling. Onze doelstelling is om € 25.000 in te zamelen voor een bijzonder en noodzakelijk onderzoek voor patiënten met een hersentumor. Onder leiding van zijn behandelend neurochirurg Prof Dr. P. Robe m.m.v. Prof Dr. E. Hol en Prof. Dr. J. Pasterkamp worden, in het laboratorium van UMC-Utrecht, ‘mini-hersenen’ uit huidweefsel (organods) gekweekt om hersentumoren beter te onderzoeken. Deze gekweekte levende mini-breintjes van menselijke cellen bieden een unieke kans om de dynamiek in hersentumorcellen beter te begrijpen en om nieuwe hersentumorbehandelingen gerichter te testen. Bovendien is hiermee het testen op muizen overbodig.

Golf dit jaar mee met ons golftoernooi en help mee om dit noodzakelijke onderzoek een jaar te sponsoren.
Wij rekenen op uw support!

We hopen vele golfers en clinic deelnemers te verwelkomen. Het belooft in alle opzichten weer een geweldige golfdag te worden. Welling Catering uit Duiven, de exploitant van de Horeca op deze baan, heeft zich ook dit jaar weer als hoofdsponsor aan het toernooi verbonden. Hierdoor kunnen we een volledig verzorgde dag aanbieden en toch per persoon meer overhouden voor het goede doel!

Wilt u zich als sponsor aan deze golfdag verbinden? Bekijk dan de Sponsormogelijkheden. We zijn ook altijd op zoek naar prijzensponsors. Wilt u zich in de kijker spelen tijdens deze geweldige dag? Neem dan contact op met de sponsorcoördinator Gysbert Wind.

 

Hoofdsponsors van deze editie waren:

 

 

 

Subsponsors zijn:

 


Holesponsors en overige sponsors: